La Gradinita Fluturasilor, buna comunicare cu parintii copiilor este o misiune esentiala pentru colectivul nostru. O relatie onesta si armonioasa dintre familie si gradinita a fost mereu cheia celei mai bune educatii.

Promovam inca de la deschiderea acestei gradinite dialogul constant intre parinti si educatori, solicitam si primim cu deschidere orice sugestie si tinem mereu sa va informam orice fel de detaliu esential legat de evolutia copilului dumneavoastra.

pentru parinti

Din dorinta de a stabiliza aceasta relatie am organizat si un program de parenting, care are rolul de a transmite toate cunostintele si informatiile legate de rolul parintelui in obtinerea unei relatii armonioase intre copil, familie si gradinita.

Pentru un mai bun demers al acestei comunicari sunteti invitati oricand sa aveti discutii deschise cu managementul si educatorii copilului dumneavoastra. Suntem pe deplin constienti de grija si nevoia fiecarui parinte de a fi informat la orice pas si vrem sa va putem oferi toata siguranta dorita.

Risc seismic

In prezent, Gradinita Fluturasilor functioneaza intr-o cladire noua ce intruneste toate conditiile de siguranta seismica. Personalul didactic este instruit optim pentru a actiona rapid si util in orice circumstanta.

Iata etapele constructiei :